Nisam znala gde tacno ovo da napisem, nadam se da nisam promasila temu.
Uglavnom, sinoc sam otvorila temu u podforumu "Saveti, sugestije" sa nazivom "Fica" i pod nick-om "fica". Jutros vidim da mi je tema zakljucana, sa obrazlozenjem da nisu dozvoljeni dupli nalozi.
Ocigledno je doslo do neke greske. Sinoc se jesam registrovala na jos jedan forum, valjda se zove "Fica forum" ili mozda "Nacionalna klasa" (nisam sigurna) do koga sam dosla putem nekog linka sa ovog foruma (i na tom forumu nisam nista ni pisala, registrovala sam se samo da bih pogledala oglase u vezi sa automobilom fica), ali odgovorno tvrdim da
nemam dupli nalog na
ovom forumu. U slucaju da je to jedan isti forum, izvinjavam se, moja greska, bilo je nenamerno jer zaista nisam znala da je u pitanju isti sajt. Medjutim, ponavljam, dupli nalog nemam (barem ne namerni), juce sam
prvi put ovde dosla (preko pretrazivaca sam sasvim slucajno naletela na ovaj sajt).
Molim administratore da mi, ako je moguce, vrate temu, kao i pristup starom nick-u. Nije korektno i prilicno je nefer sto mi je tek tako obrisan uvodni post na toj temi, bez provere o cemu se tacno radi. Nisam ovde dosla da bih zaludjivala clanove foruma vec zato sto su mi bile potrebne informacije u vezi sa oldtajmerima, (jer to je osnovna tema ovog foruma) i zaista nemam razloga da posedujem neke duple naloge.
Hvala
P.S. Ujedno se ovde zahvaljujem svim clanovima koji su pisali na mojoj temi i odgovorili na moja pitanja, uveliko su mi pomogli.