Mislim da je sve gore napisano nerealno obzirom na vreme i mesto u kome živimo. Malo skromnosti nebi škodilo nikome od nas, a i realnosti. Živim u Beogradu i rado ću svima da izađem u susret ako žele da iznajme oldtajmer u izvanrednom i originalnom stanju ( fabrički ) . Za iznajmljivanje kola u Beogradu tarifa je 150 Evra ali ne po satu već za celu svadbu koja neće angažovati kola više od pet ( 5 ) sati za taj dan. Za gradove koji nisu udaljeni više od 100 km. od Beograda, tarifa je 200 Evra. N.Sad, S.Mitrovica, Ljig, Požarevac i dr. gradovi u okolini na pr. Za inostranstvo važi dogovor i zavisno od mesta i kilometraže.Moje gorivo, amortizacija a kao i u Beogradu da kola nisu angažovana više od pet ( 5 ) sati toga dana. Za udaljenija mesta tarifa se uvećava za pređeni kilometar i to za 0.50 Evra po svakom pređenom kilometru do mesta i povratak do Beograda umanjen za 100 km. od Beograda. U mestu vožnja do 100 km. uračunata je u cenu od 200 Evra. Na primer : Beograd - Niš 235 km. Korisnik će platiti 200 Evra za pet sati angažovanja sa vozačem, 235 x 2 = 470 km. minus 200 km = 270 km. x 0.50 Evra po km = 135 Evra dodatno, plus putarina tur de tur. Znači, angažovanje oldtajmera za svadbu u Nišu, korisnika će da košta oko400 Evra približno za pet sati u samom Nišu. Formula je jednostavna i lako se može izračunati za svaku drugu destinaciju. Ako se neko slaže sa ovakvom računicom, bez obzira na sve druge okolnosti, slobodan je da mi se javi na tel.: 064 / 188.62.63 U potpisu Profesionalac .