HEMI, pricali smo na canonu cini mi se za tog mustanga, to nije ovaj sa slike, ovaj kod mod drugara je isto nekad bio crven tj bordo (dodue sva bled i nikakav) ali nikad nije bio u voznom stanju i kod njega je u vec duzi niz godina(ja znam za preko 10 god.), ovaj sa slike znam gde je, u centru grada kod jednog mehanicara, koji uglanom alfe i fijate radi, sto se i vidi u pozadini

, i do pre nekih 10ak godina je vozen, bio komplet restauriran, ne znam ni ko ga je vozio ni kako je bio uradjen ali sam ga video par puta po gradu i jako lepo je izgledao, sad je zavrsio ovde na ovom mestu sa slike, provericu jel jos uvek tamo

, znaci imamo cak 2 mustanga u KS
inace sam cuo da je ojav isti lik mehanicar skoro kupio jedan reno 10 major, navodno u extra stanju, stajao nekom liku u garazi i jako malo vozen, cale skoro cuo neku pricu, znamo i gde se nalazio tj u kom kraju grada, ali ga nikad nismo vidjali, provericu jel stvarno kod njega
sto se alpine tice ova V6 A610 je crna, takva je i bila samo je on prefarbao jer je bila cuknuta bila je vajda napred ista kao ova siva sa tvoje slike ali je on preradio i sad je ovakva napred, po meni mnogo lepse izgleda ovako

a ova 310 je ista serija kao i ova plava NS, samo sto je takodje preradjena i prosirena kao GT varzija i mozda i sire, radjena je po nekoj le man verziji ili nesto tako, njegov cale je zaludjenik za alpine i ona stare 5ice gt turbo, cak i se i servis zove Alpine garage

ovu alpinu je bukvalno pravio iznova celu jer je bila dosta havarisana a posto je cala "plasticna" morao je nove kalupe da pravi i sve izliva iznova, a sve prema nekoj maketi 1:18 ako se ne varam, jer to je radjeno odavno, pocetkom ili sredinom 90ih, kad internet jos nije bio aktuelan

, ma ludak sta pravi, stvarno je vrh majstor, mislim da bas ovako izgleda ako ne i malo sire

bice bruka dobra kad se zavrsi, za koju godinu, ili vise njih