e da, 131ce su potpuno nestale i zato sam i zinuo kad sam video ovaj primerak. fora je u tome sto su 80te godine po meni najmracnija era italijanske auto industrije. vise je na ulicama opstalo italijana iz 60tih i 70tih nego iz 80tih godina. pre su nestale ardjente od 132ki. od 131ca jos je moguce videti po neki primerak mk1 i mk2 ali su mk3 potpuno izumrli. ubila ih je rdja. trunu na najneverovatnijim i najcudnijim mestima. ivice krova, na sred vrata... pogledajte samo alfe, lancije iz tog perioda, cak i maseratije.
kruzi prica da su u to vreme italijani napravili neki dil o uvozu ogromne kolicine lima iz SSSR ali pre mislim da je u pitanju fuseraj u proizvodnji, potpuni nedostatak zastite i neka glupa konstrukcijska resenja. pada mi na pamet alfa sud kojoj su zadnja krila fabricki punjena pur penom da bi bila kruta na dodir jer su inace tanka i bez pregiba u limu koji bi dali cvrstinu. naravno, pur pena pije vodu i zadrzava je i eto nesrece.
kod 131 recimo, takozvani torpedo, komad lima izmedju soferke i haube, ima resetke kroz koje uzima vazduh za ventilaciju kabine. naravno, kroz te resetke upada i voda i lisce a kanali za oticanje vode iz tog prostora se vrlo brzo napune djubretom a nemoguce ih je ocistiti a da se ne rastavi pola auta. skoro svaki 131 pusta vodu u kabinu u prednjem delu a nigde se ne vide rupe od korozije. mora da se odpunktuje torpedo da bi se popravila trulez ispod. garantovano su u toku konstruisanja modela taj deo poverili nekom mladom majmunu sa fakultetskom diplomom koji je sve to lepo naucio u teoriji ali nije imao dovoljno pameti da pretpostavi sta ce se desiti u praksi.
elem, moja 131ca mi je vrlo brzo dala do znanja zasto je bila samo 600e, od kojih na registraciju i plin odpada 500e
posle prve noci stajanja na kisi nije hteo ni da cuje da upali

. varnice ni od korova. ok, pomislim, standardne boljke. nova razvodna kapa i ruka, platine, kablovi, svecice. upali. posle sledece kise - opet isto!
otkazem ja lepo posao za taj dan i krenem redom i detaljno. luft od oko 2/10mm u nosacu platina u razvodniku paljenja. platina stoji malo nakrivo, skoro da dodiruje plocu razvodnika na koju se srafi, ima mozda 1/10mm prostora izmedju. kad je visoka vlaznost vazduha kondenzuje vodu i napravi kratak spoj izmedju +platine i - razvodnika

. podmetnem parcence folije od cigareta i proradi i tako je vozen narednih godinu i po!
kapiram da auto koji ne pali po kisi nije nikom mogao da proda. mucenik.
inace, sve verzije 131 sa OHV i SOHC motorima, mirafiori i CL imali su platinsko paljenje dok su supermirafiori i sport/racing, odnosno sve verzije sa DOHC motorima imale elektronsko paljenje, pocev od '77. godine.
posle ove sitne pocetne zezancije, lepo me je sluzio i to skoro bez troskova. odmah sam zamenio diskove i plocice, imao sam komplet novih LUCAS diskova i grafitnih plocica od moje bivse 132ke (teoretski oko 70e ali imao sam ih vec godinama), platio sam mozda 1000din neku krpacinu auspuha, i oko 20e centralni nosac i lezaj kardana.
prednje kocnice na 131 su iste kao i na svim fiatima te ere. odgovaraju komplet od juga, 101, 124, 125, 132 1800
delovi za remont kardana su isti kao i kod svih fiata sa zadnjim pogonom - 124.125, 132 i ardjenta kao i od bilo koje lade sa zadnjim pogonom. krstovi kardana za fiate i fordove su isti. znaci taunus, granada, siera...