od MN026 » Ned Nov 24, 2013 4:25 pm
kuljen u italiji,ja ga uvezao i na mene se vodi.italijan prvi i ja drugi vlasnik.uvezen 96,ukupno presao 100k
proizveden 88, po papirima je 89 jer se tada u papire u italiji god proizvodnje racunala kad je prva regisyracija
v6,2000 ccm,228ks,biturbo.po kubikazi je najmanji motor,po snazi srednji iz te familije
neko je napisao da ima dobro ubrzanje do pola gasa-3500o/m a preko toga poludi a moze se reci i da podivlja
ja sam ga nabrze vozio170 i nikada se nisam ,,potpisao,, inace o fabrickoj knjizici krajna brzina je225 i ubrzanje 5,7s/100
interesantno je da ima 2 ecm-a,jedan za ubrizgavanje i drugi za paljenje i oba su mm.vrlo jednostavan motor,nema abs i diferencijal je sa kontrolisanim proklizavanjem
kocioni sistem AT i menjac ZF,zupcasta letva bez serva,digitalna ac.e sad jedna nezgodna stvar....rezervoar goriva je 90l,potrosnja u gradu sa klimom15l neprelazi ali nemoze manje od10 na otvorenom do3500 o/m
otprilike ti je to.sto se tice udobnosti exstra udoban sem ulaska/izlaska jer je vrlo nizak .nije kvatroporte-4vo vrata jer ja nisam ni hteo .kvatroporte je u prirodi mnogo nezgrapniji od kupea
slike kad budem imao vremena i upecam sinove da ih potave