Hvala puno zac!!
1. Ne bi trebao da je akumulator, nov je i kvalitetan. Predpostavljam da nije generator, jer akumulator pokazuje 12V kad ga izmerim.
2. Kako mogu da proverim ovo?
3. Moguće. Ponekad je teško da ga izbacim iz treće, malo curi ulje iz njega, i čini mi se da pritiskom pedale kvačila do kraja neće uvek da skroz odvoji menjača od motora. Ne mogu da kažem da osećam razliku u verglanju kad je pritisnuto kvačilo. Predpostavljam da bi bilo pametno da se zameni ulje iz menjača, barem zbog predostrožnosti?
4. Ionako moram da mu promenim ulje: trenutni nivo ulja je nizak, a i ulje je staro.
5. Takođe moguće. Unutra u motoru je sve isto kako je bilo kad je restauriran, tj. to još nismo čačkali. Ali pošto je sad počeo da slabo vergla i kad je motor potpuno hladan, tj. nakon što je sedeo preko noći, možda nije to...
Dok sam juče tražio filter za ulje, primetio sam da je ovaj priključak na slici vrlo labav.

Zategao sam ga, pa je verglao dobro i palio iz prve...sve do jutros. Sad smo se ponovo vratili na slabo verglanje.

Izmerio sam slabu struju na bobini kad sam pokušao da ga upalim - da li to možda ima veze?
Još jedno pitanje: čemu služi okretanje motora rukom?