od javasluk » Čet Mar 24, 2011 3:15 pm
Onako na srcu, mi je drago da postoji barem tehnički, kao i "u priči" mogućnost, držanja trileta na životu, pogotovo kad metnem u srazmer ono kako je bilo s delovima za njima sredinom osamdesetih!? Mislim to uspoređivati bez-veze, ali tada su po YUGI po pijacama carevali Poljaci kod kojih si mogo naručiti sve i svaštza za peglicu, poloneta, 125p.
Bdw. Osobno sam bio prisutan kad je tip iz "auto-moto-društa" u ono vreme davao informacije i podučavao ljude za dijelove tristaća u Italiji! (vlak/voz BG-Trst-Venecija, naši uskakali u Vinkovcima).
Ali sve si rekao, to kažem i ja, zastarelo u PM, nije za svakodnevnu uporabu!
1.) I još ima li ta lada iz finske negde na sajtu kao gotova?
2.) gledo jučer neke slike na netu, nemam pojma koji link, ali tekst na engleskom, gde neki tip iz BG poslikao aute s nekog BG otpada/odlagališta. zanimljivo mi je to što su to većinom auti nisu izlupani već zapušteni, zanemareni, kao oko kad komunalci naprave "čiščenje" ulica od takvih "napuštenih" vozila po javnim površinama, pa ih onda naslažu. (ima zanimljivih i dragih primeraka, ali nije to za obnovu, to je samo za gledat, na prvi pogled deluje celo, a ispod, pitaj boga...). Imali još negde fotki tog tipa, s otpada, čisto fore radi, ??????
Dinamo Vinkovci! (danas se zove Cibalia)